DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish

Personal Training

Als personal trainer bied ik verschillende diensten aan. Je kunt bij mij aan de slag met één op één training, of je kunt een duo training doen. Verder start ik elk traject met een intake en meting zodat ik over alle informatie beschik om jou te helpen. Ook als je zelf al lekker op weg bent, kan ik je helpen met online coaching voor training en/of voeding, of een los trainingsschema.

Personal Training

 

Ik heb plezier in mensen laten ervaren, zich beter te voelen, ervaren waar ze toe in staat zijn en hen te begeleiden in dit proces. Je ziet mensen groeien als persoon en dat levert mij energie op. Wat ik als personal trainer belangrijk vind, is communiceren. Ik wil zoveel mogelijk van mijn klanten weten om ze zo goed mogelijk te begeleiden. Samen stellen we een doel vast om aan te werken. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat jij aangeeft hoe je je voelt en wat de trainingen met je doen. Zo nodig kunnen we dingen veranderen om je beter te maken. Iedereen is namelijk anders en dit vereist dan ook altijd een aanpak op maat. Bij ieder personal training pakket krijg je voedingsadvies. Wil je echt gericht een voedingsschema op maat, kijk dan in de sectie online coaching. hier vind je informatie over voedingscoaching.  

Intake en metingen

 

Elk traject start ik met een uitgebreide intake. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik over voldoende informatie beschik om een programma te creëren. Daarnaast doen we iedere 4 weken metingen bij de grotere pakketten. Dit allemaal om jouw voortgang te bewaken. Onder andere de volgende onderdelen worden gemeten: gewicht, vetpercentage, spierpercentage, omtrekken, visceraal vet en meer. Naast deze metingen worden ook kracht, lenigheid of explosiviteit getest als dit in jouw doelstelling past.

 

Online coaching / Losse schema's 

 

Ga jij liever onbegeleid aan de slag, en wil je een steuntje in de rug? Dan kan je bij mij ook terecht voor Online coaching. Dan begeleid ik je op afstand met jouw doelen. Of je nu kiest voor voedingscoaching, trainingscoaching of beide, ik zorg dat ik over voldoende informatie beschik om een passend programma te creëren. Wil je echt losse schema's dan kan dit ook. klik dan hieronder.