DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish

Nieuwjaars uitdaging

Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede start te maken in het nieuwe jaar? Het sporten weer op te pakken en ook met je voeding en training aan de slag te gaan? Dan is deze challenge perfect voor jou! start op met een weight loss challenge! Verlies gewicht op een gezonde en fijne manier en voel je fitter dan ooit! Wij helpen je met het totale plaatje: voeding, en mindset. Ook krijg je een handige app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doel te bereiken. Calorieën tellen is niet meer nodig! Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie! Let op: nog maar 25 plekken beschikbaar!

NIeuwjaars pakketten: 

Foodcoaching

Bij dit pakket voor foodcoaching krijg je volledig op jou afgestemde begeleiding op het gebied van voeding. Klik hieronder voor meer informatie en vul de vragenlijst in zodat ik alle informatie heb om jou op weg te helpen. 

Trainingscoaching

Bij dit pakket krijg je een volledig op jouw afgestemd trainingsschema, en heb je altijd een coach op afstand in je broekzak voor vragen en informatie. Vul de vragenlijst in via de link hieronder zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met jouw doel! 

Combinatie pakket

Met dit combinatie pakket krijg je volledige voeding en trainingsschema's op maat voor jou op basis van de ingevulde vragenlijsten. Wil je echt een goede start maken dit jaar. klik dan op beide links hieronder en vul allebei de vragenlijsten in.