DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish

Klanttevredenheid


Naam: Amber 

Leeftijd: 26

Doel: Meedoen aan de SAP cup in de bikinifitness categorie.  

Tevredenheid: Don heeft mij 8 maanden begeleid als trainer naar een bikini fitness wedstrijd. Wat ik heb gemerkt in dat proces is dat Don echt zijn passie en kennis wilt delen met mij als zijn klant. Hij legt alles tot in de details uit qua technieken of de functie van een oefening. Ook erg betrokken bij hoe mijn progressie verliep, maar vooral mentaal, een trainer waar je op kunt rekenen en nooit het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Wat ik van Don heb geleerd is dat je altijd meer uit jezelf kunt halen dan je zelf denkt. Het was erg leerzaam om Don als mijn trainer te hebben, en heb dan ook door hem vol trots op het podium kunnen staan!

Naam: Martijn 

Leeftijd: 41

Doel: Spiermassa en spierkracht opbouwen. 

Tevredenheid: Sinds enkele maanden begeleidt Don mij met mijn trainingsschema voor krachttraining. Dit bevalt erg goed. Don luisterde goed naar mijn wensen en observeerde mijn conditie en niveau. Ik ontving snel een gepersonaliseerd workout schema die ik precies zoals opgesteld kon uitvoeren. Online staat Don altijd open voor vragen of tips en checkt regelmatig  of alles nog goed gaat. Door het trainen met Don merk ik dat ik meer resultaat behaal. Ik kan Don dus zeker aanbevelen!

Naam: Manasi Shrikanti Gargate

Leeftijd: 37

Doel: Afvallen en spierkracht opbouwen  

Tevredenheid: By getting back in shape and losing those extra kgs, I not only gained my confidence back but also became more active and energetic after I started training with Don.   I started my fitness journey with Don from June 2019, because I wanted to get back in shape after my 2nd baby. I was working out at home but I thought it was just not quite enough to get rid of that mummy tummy. So I decided to head to the gym. But I was skeptical on going to gym as I had never been to gym before and also I didn’t knew the Dutch language. But when I booked appointment with Don and having discussion with him, I was happy to start my training with Don as he Can speak English and also he helped me to set my goals as per my requirements. Its been the best decision i’ve Ever made for myself. He is encouraging, motivating and very thorough with his explanations and visuals to demonstrate proper technique and form to ensure you are safely and effectively achieving your goals. He started my training with strength building and balancing that with the cardio workout. It was definitely not easy for me with the training, but with the Motivation provided by Don helped me in going each step forward to achieve my goals. He also provides me with healthy diet tips to follow along with workouts to achieve my goals effectively.   It’s been a great experience so far. I highly recommend him!!!

 

Naam: Bibi Veth  

Leeftijd: 37

Doel: Afvallen, Spierkracht opbouwen. 

Tevredenheid: "Ik kan Don van harte aanbevelen als Personal Trainer. Het is niet alleen een prettig mens, maar hij heeft ook daadwerkelijk oog en oor voor zijn klanten. Vaak ziet hij al aankomen wanneer je focus verliest bijv. en weet je met een paar woorden door het even te benoemen weer terug te halen naar de oefening. Tijdens de training bekijkt hij je - oordeelloos - van alle kanten om te zien hoe je beweegt, wat goed gaat en wat aandacht nodig heeft. Ook vind ik het getuigen van professionaliteit dat Don zich tijdens zijn trainingen totaal niet laat afleiden door de omgeving zo gefocust is hij op de klant: zoals hij zelf traint, zo begeleidt hij ook zijn klant. En wat ik met name erg prettig vind - op al het bovenstaande na - is dat hij als één van de weinige pt'ers jou niet dwingt tot het gaatje te gaan omdat dat niet het kenmerk is van een goede en juiste training - als je wilt mag dat altijd. Maar Don kijkt echt naar wat er in het vat zit en stemt daar zo goed mogelijk een training op af. Dus twijfel niet, boek die training bij hem!"

 

Naam: John van Esdonk  

Leeftijd: 60

Doel: Afvallen, Spierkracht opbouwen, gezondheid 

Tevredenheid: Vanaf mei 2019 heb ik Don van Tongeren (alias Don van Beton) als personal-trainer.  Wij trainen iedere week één uur en Don heeft mij veel geleerd.  Dat klinkt misschien een beetje gek maar hij leert mij hoe ik mijn spieren aan moet spannen, hoe ik mijn ademhaling beter kan gebruiken en wat de juiste lichaamshouding is als je (kracht)oefeningen doet. Zijn trainingen zijn slim opgebouwd en zijn variërend.  Ook heeft hij mij voedingsadviezen gegeven omdat ik 6 kg wilde afvallen en gelukkig is dat ook gelukt met vet verbranden en spiermassa te vergroten.  Don is een serieuze en attente coach die samen met mij voor een zo goed mogelijk resultaat gaat.  Een resultaat dat we vooraf bepaald hebben en soms tussentijds hebben aangepast.  Ook die ik mee met groepslessen die door Don gegeven worden op de sportschool en dat gaat ook supergoed.  Samengevat het is een professionele attente leuke personal-trainer.